About Me


SUGENG TINDAK MAS DIDIK (Mugi Katampi Amal Panjenengan)


Oleh: Ihsanuddin

Harianindonesiapost.com Wis Purno lelakonmu, kang ngliwati 'Sewu Kuto" jalaran lagi "Ketaman Asmoro" ,nganti nggole'i  Perawan Kalimantan", Kanti nggowo  "Kalung Emas" , lan ugo  "Layang kangen",  liwat  "Stasiun Balapan" .
Sadelo leren ing "Terminal Tirtonadi" , njur kabacutake kanggo ngilangake lungkrah ono ing "Parangtritis" , liwat "Dalan anyar" 
kang kebak cecukulan  "Suket Teki
Kairing mendung peteng lan tumibane "Banyu langit",  mulo kapekso "Nunut ngiyup" ing cedak e  "Pantai klayar" sinambi nyawang witwitan "Jambu alas".
Nyoto temen sliramu ora Nate 'Pamer bojo"  kang njalari pikiran "Bubrah" lan  "Ambyar", ilingo naliko ono ing "Tanjung emas ninggal janji"
Mulo ojo nganti  "Cidro".

إِنَّا لِلّهِ وَ إِنَّا إِلَيْه راجعون
اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ، وَأَكْرِمْ نُزُوْلَهُ، وَوَسِّعْ مَدْخَلَهُ، وَاغْسِلْهُ بِالْمَاءِ وَالثَّلْجِ وَالْبَرَدِ، وَنَقِّهِ مِنَ الْخَطَايَا كَمَا يُنَقَّى الثَّوْبُ اْلأَبْيَضُ مِنَ الدَّنَسِ، وَأَبْدِلْهُ دَارًا خَيْرًا مِنْ دَارِهِ، وَأَهْلاً خَيْرًا مِنْ أَهْلِهِ، وَزَوْجًا خَيْرًا مِنْ زَوْجِهِ، وَأَدْخِلْهُ الْجَنَّةَ، وَأَعِذْهُ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِوَعَذَابِ النَّارِ.

Suroboyo @Ihsanuddin 05052020

Post a Comment

0 Comments