About Me


URIPE MENUNGSO


By       : Ihsanuddin

(Alumni Ponpes YTP, Kertosono)


Harianindonesiapost.com Pancen soro golek arto
Ora wengi ora Rino
Awak dipekso
Batin di sio-sio
Ati keloro-loro
Golek digawe nyambung nyowo
Seng arane Sego
Dibelani ninggalno deso
Nganti nyebrang Segoro
Totohane nyowo
Adoh sanak lan kluargo
Awak remuk ora diroso
Mugo-mugo ndang ketekan Urip kang mulyo
Ati ngenes mung dijarno.
Yen wis mulyo Ojo sok neko-neko
Ayo eling marang seng kuoso
Gusti Allah Dzat kang Moho mulyo
Mumpung iseh Urip Ono alam ndunyo
Yen mati bondo ora digowo
Mulo iku ayo konco ndang tobato
Pati iku tekane ora kondo-kondo

Dino Poso tekane mung kari ngitung dino
Mulo Kulo sak kluargo nyuwun pangapuro
Mugo-mugo iso ketemu suk rioyo
Lan engkang sami Poso
Mugi-mugo mlebu suwargo(sudono/ed)

Post a Comment

0 Comments