About Me


Panggiling Urip


(Ustadz Fakhruddin
Alumni YTP Kertosono)

Harianindonesiapost.com Wes akih telasahe 
wong urip ono ing ndunyo

Wiwit umate Nabi Adam tumeko umate kanjeng  Nabi Muhammad Rosul kito

Senengane agawe angkoro murko nyelakakno uripe wong liyo

Isuk sore, bengi rino sing dipikirno mung dunyo brono, derajat, tahta lan wanito

Atine wes peteng lali marang gusti Allah kang Moho kuoso

Sikso kubur wes ora digatekno

Sing penting kekarepane  wes kalaksono

Temen bahagio 
Wong urip sing ijek eling marang Allah kang Moho Pencipto

Uripe seneng agawe  kebecian lan ketenteraman marang wong liyo

Susah bungah iku ora dadi perkoro

Surgo sing  diarep-arepno.(sudono/ed)

Post a Comment

0 Comments